Om Anderssons

Hållbara tjänster sedan 1971

Anderssons är det äldsta privatägda städföretaget i Dalarna. Vi har över 50 års erfarenhet av att förbättra arbetsmiljöer på exempelvis kontor, i butiker och på byggarbetsplatser. Sedan några år tillbaka har vi även blivit stora inom hushållsnära tjänster i mellersta Dalarna.

Vår uppgift är att få alla att trivas – inte bara idag, utan även imorgon. Vi strävar efter långsiktighet där vi och våra kunder känner varandra väl och kan känna trygghet i att beställd städkvalitet levereras som planerat, år ut och år in. Våra många långa kundrelationer och väldigt låga personalomsättning är bevis för att vår strävan bär frukt.

Rent inne – rent ute
Vi utmanar ständigt våra gamla väl beprövade lärdomar med fräscha idéer och ny entusiasm
från en generation till nästa. Det är viktigt för oss att även ta ansvar för utemiljön och för våra anställdas arbetsmiljö.

Flexibilitet & effektivitet är våra adelsmärken
Anderssons städkonsulter utbildas kontinuerligt för att hålla hög kunskapsnivå. Vi fångar gärna dina nya behov och vi är inte större än att vi kan vara mycket effektiva, ta snabba beslut och arbeta nära dig som kund. Detta ger dig en rak kommunikation och en snabb och flexibel service som du kan spara pengar på – ett smart val!

Hållbara tjänster sedan 1971 i branschen följer vi inte utvecklingen – vi leder utvecklingen!

Vi vet att vi inte kan konkurrera med lägst pris men däremot kan vi konkurrera med andra faktorer som är viktiga för er som kund.
Enligt våra kundundersökningar och mätningar kan vi stolt presentera några viktiga index:

Kvalitet *93%
(Anderssons håller rent och fräscht, sett över hela vårt kund segmentet)

Service *98%
(Anderssons personal bemöter oss på ett trevligt och serviceinriktat sätt, sett över hela vårt kund segmentet)

*Positiv andel.