Våra tjänster

Se hur vi kan hjälpa dig

Grovstädning

Vi tycker om utmaningen i lite mer krävande uppdrag – till exempel storstädning i restaurangkök, högtrycksrengöring, sanering av industrilokaler och rengöring av illaluktande soprum. Inget är omöjligt!

Byggstädning

Med dagens pressade byggtider behöver du en entreprenör som tar uppgiften på allvar och ser till att allt flyter smidigt. Vårt mål är det tuffaste tänkbara – noll besiktningsanmärkningar, varje gång. Vi har stor erfarenhet av byggstädning och utför dessa tjänster åt de flertalet byggbolagen i vår region.

Byggbodar och förråd

Anderssons utför regelbundet rengöring av byggbodar och baracker åt flera byggföretag. Intervallerna beror på årstid och i vilken fas bygget befinner sig.

Vi hjälper även företag vid årlig tömning och rensning av förråd, arkiv och källare. Vissa sopor behöver tas om hand på särskilt sätt för miljöns skull, eller av sekresskäl. Inga problem!

Kontakta oss för genomgång av dina behov och ett kostnadsförslag.

Storstädning och flyttstädning

Ibland behövs en mer grundlig rengöring av arbetslokalerna – exempelvis inför ett företagsevent, inför jul eller en flyttning.

Städningen sker i olika grader av omfattning. Vissa delmoment kan köpas till separat, såsom kakeltvätt, ventilationsrengöring eller rengöring av utrustning i pentry. Naturligtvis kan vi erbjuda en komplett lösning – kontakta oss för ett personligt besök.

  • All vår personal innehar ID06

  • Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier

  • Vi jobbar alltid med anpassade städmetoder för bästa och snabbast resultat

  • Vi är auktoriserat serviceföretag

  • Vi utför byggstädning till flertalet byggbolag i vår region